GEPUBLICEERD IN

De Weg – Een vlucht die vleugels kreeg

Het is 1993. De 16-jarige Ekaterina Levental vlucht vanwege haar Joodse afkomst vanuit de uiteengevallen Sovjet Unie met haar vader, moeder en broertjes naar Nederland. Twintig jaar later verwerkt zij deze vlucht in een regie van Chris Koolmees tot de theatervoorstelling “De Weg” waarin het aangrijpende verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener, wordt verteld en bezongen. Een bijzonder en persoonlijk verhaal, geïllustreerd door prachtige muziek.

Mede op initiatief van het Steunpunt Vluchtelingen De Bilt zal deze voorstelling op 21 juni 2018, in het kader van Wereldvluchtelingendag, in Theater Het Lichtruim worden opgevoerd. Aanvang 20:00 uur. Koop je tickets via de website van Het Kunstenhuis.

Voor vrijwilligers/donateurs:
U kunt tickets met korting bestellen. In plaats van €10 betaalt u slechts €5 per kaartje voor uzelf en één genodigde.
Koop uw tickets via de website van Het Kunstenhuis. U ontvangt uw korting door het betalingsbewijs te mailen naar onze penningmeester m.koster@steunpuntvluchtelingendebilt.nl. Geef in uw mail het aantal tickets aan (1 of 2) en uw bankrekeningnummer. De korting wordt dan naar u overgemaakt.